POOL
Valleverde biedt zijn gasten verschillende faciliteiten voor ontspanning en uiteraard vindt u bij de receptie alle toeristische informatie van de region. Het biedt u ontspanning aan de rand van het zwembad gelegen in de natuur. Het zwembad bestaat uit twee gedeeltes, waarvan één voor de kinderen.
U kunt gebruik maken van de ligstoelen en zonnebedden om het zwembad of in de tuin; een ideale plek om te ontspannen en te genieten van de prachtige omgeving.

SPORT
Valleverde is omgeven door prachtig bossen en heeft een eigen bos van ongeveer 30 ha, waar u heerlijk kunt wandelen en fietsen.
Mountain bikes staan gratis ter beschikking bij de receptie; uiteraard is het gebruik op eigen verantwoordelijkheid. Verder is er een volleyball- of voetbalveld en diverse andere buitenspelen. Paardrijden in de manege, dichtbij het agriturisme, of uitstappen met leraar buiten het domein is mogelijk. Zeer bijzonder is de rit met de antieke kar getrokken door Minnie en Cespulgio, die uw kinderen naar het historische plaatsje Loro Ciuffenna rijden voor het nuttigen van een heerlijke ijsje.
Ontspanning En Andere Activiteiten
   
   
 
About cookie policy